ONZE UNIEKE AANPAK

SAMEN WERKEN WE AAN JOUW BESTE VORM OOIT!

Wij brengen lifestylefactoren in kaart door middel van een intake en een analyse van de lichaamssamenstelling. Deze kunnen we eventueel aanvullen met hieronder genoemde onderzoeken en testen die de persoonlijke vitaliteit laten zien. Op basis van de verkregen informatie, kunnen wij een veel beter en resultaatgerichter totaalprogramma adviseren om je te helpen vitaal ouder te worden en daardoor langer gelukkig te leven.

 

Aandacht voor voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en kennis leidt tot optimale vitaliteit. Onze wetenschappelijk bewezen totaalaanpak begeleidt mensen verantwoord en langdurig naar hun meest vitale zelf. Goed in je vel zitten gaat over ouder worden door wijzer te leven. Natúúrlijk worden we ouder!

VOEDING

Over voeding en de effecten daarvan op een gezond en vitaal leven wordt veel geschreven. Vaak zie je door de vele verschillende visies door de bomen het bos niet meer. Wij laten de nuances zien.

Ervaar dat lekker eten ook makkelijk en gezond kan zijn. In plaats van diëten voor even gaan wij samen met jou op zoek naar een voedingspatroon voor het leven die rekening houdt met doelstelling, voorkeuren, leefsituatie en persoonlijke uitdagingen. Daarnaast inspireren wij je graag met diverse kookworkshops en onze approved by Longevity producten die game changing alternatieve van veel gebruikte voedingsmiddelen en lekkernijen bieden om je zo te helpen je vitale lichaamssamenstelling te bereiken.

BEWEGING

Het Longevity Lifestyle Center biedt de meest innovatieve vormen van beweging om jou te helpen vitaler te worden in minder tijd én op een leuke manier.

Onze bewegingsconcepten vind je niet in de reguliere sportschool laat staan onze sfeer, totaalconcept, persoonlijke aandacht en focus op resultaat.

FIGUURCORRECTIE

Ben je bang dat als je afslankt je voornamelijk vet verliest in je gezicht of dat je een slappe huid overhoudt? In het Longevity Lifestyle Center bieden wij de beste figuurcorrigerende behandelingen, zoals Cryolyse, radiofrequentie en Ultratone Biostimulatie. die je helpen vet te verliezen op de probleemzones die met een aangepast beweeg- en voedingspatroon maar niet willen verdwijnen.

Wij bieden iedereen een GRATIS Ultratone proefbehandeling aan waarmee wij kunnen aantonen dat wij direct iets voor je kunnen betekenen waarbij we in één sessie vet vrijgeven, afbreken, afvoeren en verbranden terwijl we tegelijkertijd vochtophopingen verminderen, spieren versterken en de huid verstrakken. Zo verlies je plaatselijk centimeters zelfs al tijdens een GRATIS proefbehandeling.

Voordat wij starten met deze proefbehandeling kun je onder het genot van een kopje koffie of thee een intake formulier invullen. daarna brengen wij met verschillende meetmethoden jouw lichaamsstatistieken in kaart waarbij vervolgens samen met jou doelstellingen worden bepaald om tot een vitale lichaamssamenstelling te komen.

HUIDVERBETERING

Longevity biedt in Samenwerking met Schoonheidssalon Prachtig en Transformage de beste huidverbeterende technieken om je huid te laten stralen van vitaliteit.

Zowel manuele technieken als corrigerende apparatuur behandelingen staan tot onze beschikking om je esthetische wensen te realiseren.

MINDSET

Wij delen onze expertise graag! Jaarlijks leiden wij in ons center vele professionals op volgens onze Longevity filosofie. Door de vitaliteit van hun cliënten centraal te zetten in hun aanpak kunnen zij meer resultaat bereiken met onze producten en methoden.

Ook de bezoekers van ons Longevity Lifestyle Center willen wij inspireren met onze visie en inzichten via onze workshops.