VOEDINGSDESKUNDIGE IN MAARSSEN

Voeding

Onze voedingsdeskundige, voedingsspecialist en voedingsadviseur in Maarssen laat de nuances zien van voeding. Over voeding en de effecten daarvan op een gezond en vitaal leven wordt namelijk veel geschreven. Vaak zie je door de vele verschillende visies door de bomen het bos niet meer. Onze voedingsdeskundige benadert elk individu met een unieke blik, begrijpt dat iedereen anders reageert op voeding en afvallen en past kennis toe die verder gaat dan algemene richtlijnen. Onze voedingsspecialist weet dat sporten en de juiste voeding twee zijden van dezelfde medaille zijn; ze werken synergetisch om je gezondheid en welzijn te optimaliseren. Daarom is integratie van een voedingsadviseur in ons gezondheidscentrum essentieel, zodat elke sportieve prestatie ondersteund wordt door voedzame keuzes.

Krijg een voedingsplan op maat van onze voedingsdeskundige

Ervaar dat lekker eten ook makkelijk en gezond kan zijn. In plaats van diëten voor even, gaan wij samen met jou op zoek naar een voedingspatroon voor het leven die rekening houdt met doelstelling, voorkeuren, leefsituatie en persoonlijke uitdagingen. Onze voedingsspecialist en voedingsadviseur geeft jouw hulp bij het afvallen. Daarnaast streven we ernaar jouw mindset te verbeteren, zodat je de veranderingen in je levensstijl als positief en verrijkend ervaart. Onze voedingsdeskundige inspireert je ook graag met diverse kookworkshops en onze 'approved by Longevity' producten, die game-changing alternatieven bieden om je te helpen je vitale lichaamssamenstelling te bereiken.

Orthomoleculair voedingsconsult

De basis blijft gezonde voeding, maar er zijn omstandigheden waarin het lichaam meer vitamine, mineralen en andere micronutriënten vraagt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hier komt onze voedingsspecialist en voedingsadviseur aan bod. Op basis van een uitgebreide vragenlijst en aanvullende testen identificeren wij, samen met onze voedingsdeskundige, voedingsspecialist en voedingsadviseur, jouw behoefte en mogelijke tekorten. Binnen ons gezondheidscentrum werken wij qua suppletie met diverse 'approved by Longevity' producten zoals OrangeFit, Vitals, en Eqology.

PS. Food & Lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit "je goed voelen", "volop energie hebben" en "blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet". Dat gaat verder dan alleen afvallen. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij, met onze voedingsadviseur voorop, geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld. Naast sporten, inspireren wij je graag met diverse kookworkshops en onze 'approved by Longevity' producten die game-changing alternatieven van veel gebruikte voedingsmiddelen en lekkernijen bieden om je zo te helpen je vitale lichaamssamenstelling te bereiken.

Plan een voedingsconsult bij ons in

Ben je klaar om een transformatie door te maken met een voedingsdeskundige, voedingsspecialist, en voedingsadviseur aan je zijde? Bekijk onze tarieven en plan vandaag nog een afspraak of proefbehandeling in. Onze voedingsadviseur kijkt ernaar uit om samen met jou een reis naar een gezonder leven te beginnen. Het veranderen van je voedingsgewoonten is de eerste stap naar een blijvende, positieve verandering in je leven. Neem nu contact met ons op en zet die stap.