MILON Q CIRKEL

SNELLER - JOUW COMPLETE WORK-OUT IN SLECHTS 35 MINUTEN

Werk, gezin, sociale verplichtingen… We hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van. En een traditionele sportschool vind je niet meer van deze tijd, nét zoals wij!

Dan is het goed te weten dat je op de nieuwe Milon Q Cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Je traint wanneer je wilt en bent 35 minuten later weer klaar. Twee trainingen in de 10 dagen is voldoende. Sterker nog, vaker dan twee keer per week wordt afgeraden. Laat jouw coach je hier gerust alles over uitleggen.

In het Longevity Lifestyle Center bieden we bovendien een comfortabele omgeving die in de verste verte niet lijkt op een sportschool. Wij bieden meer dan beweging alleen zoals inspirerende kennisworkshops, voedingsbegeleiding, figuurcorrigerende- en huidverbeterende behandelingen. Alles om vitaler te worden en langer gelukkig te leven.

GEMAKKELIJKER - MET JOUW PERSOONLIJKE POLSBAND TRAIN JE VEILIG EN IS HET INSTELLEN VAN DE TOESTELLEN KINDERSPEL

Ken je dat? Zo’n fitnessruimte vol met ijzer waarin je zelf je weg maar moet zien te vinden? Met een beetje geluk krijg je een trainingsschema, maar dan nog moet je zelf alle toestellen instellen in de hoop dat het goed is.

Die tijd is voorbij. Met de Milon Cirkel heb je aan je eigen polsband genoeg. Deze zorgt ervoor dat ieder toestel exact op jou is afgestemd. De juiste zithouding, de juiste beweging en de juiste weerstand. Dat is het gemak waar jij naar zoekt tijdens je training. Zo verspil je geen onnodige tijd en kan je snel en eenvoudig je training afwerken.

EFFECTIEVER - 30% MEER RESULTAAT DAN TRADITIONELE FITNESSTOESTELLEN

De meest effectieve training om je lichaam sterker te maken en je verbranding te verhogen is spiertraining. Je spieren zijn de motor van je lichaam en zorgen ervoor dat je sterk, gezond én slank blijft. Maar hoe train je je spieren zo effectief mogelijk als je maar weinig tijd hebt?

Op de Milon Cirkel dus! Door gebruik te maken van de modernste technieken train je op de Milon Cirkel tot wel 30% effectiever dan op traditionele fitnesstoestellen en dat in slechts 35 minuten. Ideaal, ook als je weinig tijd hebt en niet graag aan sport doet.

MILONNEN - VOOR EEN STERKE RUG

Veel Nederlanders hebben regelmatig last van hun rug. Wist je dat door verkeerd trainen rugproblemen alleen maar verergerd worden? Milon biedt een full-body training waar ook jouw rugspieren optimaal worden getraind.

Heb jij last van je rug als je lang moet staan? Verpesten de rugklachten regelmatig een wandeling, concert of je nachtrust? Doe er dan snel iets aan en start nu met training op de Milon Cirkel. Op de Milon Cirkel train je de grote spiergroepen in je lichaam en werk je aan een sterker lijf. Omdat ook de been-, buik- en rugspieren aan bod komen versterk je je romp en kan je rugklachten terugdringen. Uiteraard is de Milon training alleen meestal niet voldoende. Wel is het een hele goede basis waardoor andere behandelingen (fysiotherapie, beweeglijkheidstraining, rugtraining) extra effectief zullen zijn.

MILONNEN - OOK VOOR VITALE SENIOREN

Merk je dat ouderdom met gebreken komt? Gaat het allemaal niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Heb je steeds vaker last van PHPD (pijntje hier, pijntje daar)?

Met het verstrijken van de jaren neemt je spiermassa af. Met wel 3% per jaar gaat je spierkracht achteruit. Dat betekent niet alleen dat je stofwisseling vertraagt en er stiekem wat kilo’s bijkomen, maar ook dat je bewegingsapparaat minder goed werkt. Heupen hebben het zwaarder en wandelen wordt moeilijker als de beenspieren minder sterk zijn en je conditie achteruit gaat. Zorg dat je fit en vitaal blijft tot op hoge leeftijd door je spiermassa op niveau te houden. Er is niks verloren als je een tijdje niet gesport hebt. Juist op de Milon Cirkel kun je stap voor stap zowel je conditie als je spierkracht verbeteren. En de Longevity coach is altijd in de buurt om je te helpen als dat nodig is.