BEWEGING

De mens is gemaakt om te bewegen. Het Longevity Lifestyle Center biedt de meest innovatieve vormen van beweging om jou te helpen vitaler te worden in minder tijd én op een leuke manier.

Onze bewegingsconcepten Total Gym en Milon vind je niet in de reguliere sportschool. Laat staan onze sfeer, het totaalconcept, de persoonlijke aandacht en focus op resultaat.

 

MILON Q CIRKEL - FIT IN 35 MINUTEN

De Q-line is de allernieuwste lijn van Milon Cirkel op het gebied van sport.

De Milon Cirkel staat voor 35 minuten sporten op apparaten die opgesteld staan in een kring waar je met maximaal twaalf mensen tegelijkertijd kunt sporten. Dit concept is er voor de beginnende én gevorderde sporter, maar vooral voor de sporter met weinig tijd. Er wordt van je verlangd dat je twee keer per tien dagen 35 minuten komt trainen. Het Longevity Lifestyle Center hanteert een 100% resultaatgarantie. Niet tevreden? Dan heb je geen verplichting om je contract volledig af te maken. Je kunt altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het systeem uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.”

Geen gedoe met gewichten. Het systeem stelt zich automatisch in met behulp van jouw persoonlijke polsband. Deze zorgt er voor dat o.a. de hoogte van de zitting altijd juist gepositioneerd is en de weerstand op jouw niveau wordt aangepast. Je traint dus altijd veilig en effectief.

TOTAL GYM - GRAVITY SMALL-GROUP TRAINING

Total Gym GRAVITY training is een small-group FUN!ctionele en veilige training waarbij je de zwaartekracht uitdaagt met je eigen lichaamsgewicht onder begeleiding van een Personal Trainer.

Tijdens een GRAVITY les krijg je een eigen Total Gym GTS tot je beschikking waarmee je in 30 minuten een volledige full-body workout kunt realiseren. Met dit systeem heeft de Personal Trainer meer dan 300 verschillende oefeningen tot zijn beschikking om een effectieve worktout gericht op conditie, kracht en balans vorm te geven.

GRAVITY trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter omdat de glideboard in hoogte versteld kan worden en daarmee een percentage van je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt.

TOTAL GYM - ELEVATE CIRCUIT TRAINING

ELEVATE training is de eerste FUN!ctionele circuittraining

Tijdens deze les worden 6 speciale systemen ingezet om in circuitvorm FUN!ctioneel en veilig te trainen met het eigen lichaamsgewicht.

GEÏNTERESSEERD? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!