'FEELING-20-FOREVER' PAKKET

HEB JIJ 199 EURO PER MAAND OVER VOOR EEN LANG EN GELUKKIG LEVEN?

MET DEZE TOPAANBIEDINGEN DOE JE VOORAL JEZELF EEN GROOT PLEZIER!

Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten? Echte resultaten behalen, aan de hand van een praktisch programma? Bij het Longevity Lifestyle Center helpen we je graag om jouw doelen te bereiken. 

12bd3328-8dff-4a30-951a-68a6f41bbe68

HET 'FEELING-20-FOREVER-PAKKET': een vital-aging totaalaanpak op maat

Het lijkt erop dat de mensen die ver over de 100 komen nu al onder ons zijn. Hoe gaan ze dat toch doen? Heel simpel: een mooie balans zien te vinden tussen vitaliteit en gezond ouder worden. Longevity onderzoekt deze balans voortdurend door aandacht te geven aan de 5 pijlers die leiden naar een lang en gelukkig leven: voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset. Natuurlijk hangt jouw uiteindelijke leeftijd af van vele factoren maar hoe fijn is het als je er al 5 onder controle hebt?

Omdat onze missie is dat wij mensen langer gelukkig willen laten leven, hebben wij 3 Longevity 'Feeling-20-Forever-Pakketten' samengesteld: Longevity Essentials voor € 199,  Excellence voor € 299 en Unlimited voor € 399. Welk pakket je kiest, hangt af van de doelstelling(en) die je wilt behalen. 

Je bent in ieder geval een jaar lang verzekerd van de meest duurzame begeleiding op het gebied van voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset.

Gun jezelf die vitale boost; het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Het Feeling-20-Forever-pakket omvat de volgende behandelingen en consulten:

12 maanden onbeperkt sporten: Voor de bewegingscomponent geldt dat wij ook daar kijken wat het beste werkt: trainen in de MILON Cirkel of de Total Gym ELEVATE Experience.

Persoonlijke voedingsbegeleiding: Na een intake bespreken we elke maand de vooruitgang die je hebt geboekt en richten we ons op je nieuwe doelen.

Twee figuurcorrigende behandelkuren op maat: Vaak zie je dat mensen die aandacht geven aan voeding en beweging, toch nog blijven zitten met dat lastige buikje wat maar niet weggaat. Daarvoor hebben wij de Ultratone die ervoor zorgt dat plaatselijk vet voorgoed verdwijnt en dat je een echt gestroomlijnd lichaam krijgt. Ook zijn er andere mogelijkheden tot vetreductie, bijvoorbeeld een Cryolipolyse-behandeling of een Legendbehandeling.

Ultratone onderhoudsbehandelingen: Ook als je je figuurcorrigerende resultaten hebt bereikt, helpen wij je die te behouden met een wekelijkse onderhoudsbehandeling van 30 minuten.

Orthomoleculaire intake: Hierbij ontvangt u een voedingssuppletiepakket van VITALS voor een jaar.

Bovenstaande beschreven inhoud betreft pakket Excellence.

ONZE LONGEVITY TOTAALPAKKETTEN

Het is nooit te laat om ergens mee te beginnen, eerder te vroeg om te stoppen met een lang en gelukkig leven!

Wij hebben drie totaalpakketten voor je samengesteld zodat je kunt kiezen wat bij jouw levensstijl past. De pakketten kun je desgewenst uitbreiden met extra behandelopties zoals bijvoorbeeld 'stoppen met roken', 'van je suikerverslaving afkomen' of 'sporten onder begeleiding van een Personal Trainer'. Vraag naar de mogelijkheden in het Longevity Lifestyle Center. Ook kun je per mail een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek waarin onze coaches toelichten hoe een programma op maat er voor jou uitziet.

LONGEVITY ESSENTIALS

€ 199,- p.m.*
 • Figuurcorrigerende behandelkuur met Ultratone t.w.v. € 1.020,-
 • 11 Ultratone onderhoudsbehandelingen
  t.w.v. € 935,-
 • 12 maanden onbeperkt trainen met MILON & ELEVATE t.w.v. € 834,-
 • Intake voedingsconsult t.w.v. € 60,-
 • 11 voedingsvervolgconsulten t.w.v. € 275,-
 • 1 Gratis orthomoleculaire test
 • VITALS voedingssuppletiepakket
  t.w.v. € 791,-
 • Waarde pakket: € 3915,-
  Uw voordeel: € 1527,-

LONGEVITY EXCELLENCE

€ 299,- p.m.*
 • Twee Figuurcorrigerende behandelkuren op maat (Ultratone, Cryo, of RF t.w.v. € 2.040,-
 • 36 Ultratone onderhoudsbehandeling
  t.w.v. € 1980,-
 • 12 maanden onbeperkt trainen met MILON & ELEVATE t.w.v. € 834,-
 • Intake voedingsconsult t.w.v. € 60,-
 • 11 voedingsvervolgconsulten t.w.v. € 275,-
 • 1 Gratis orthomoleculaire test
 • VITALS voedingssuppletiepakket
  t.w.v. € 791,-
 • 20% korting op Powerslim en huidverbeterende producten van InnoAesthetics
 • Waarde pakket: € 5980,-
  Uw voordeel: € 2392,-

LONGEVITY UNLIMITED

€ 399,- p.m.*
 • Twee Figuurcorrigerende behandelkuren op maat (Ultratone, Cryo, of RF behandelingen t.w.v. € 2.040,-
 • 36 Ultratone onderhoudsbehandelingen
  t.w.v. € 1980,-
 • 12 maanden onbeperkt trainen met MILON & ELEVATE t.w.v. € 834,-
 • Intake voedingsconsult t.w.v. € 60,-
 • 11 voedingsvervolgconsulten t.w.v. € 275,-
 • 1 Gratis orthomoleculaire test
 • VITALS voedingssuppletiepakket
  t.w.v. € 791,-
 • 40 GRAVITY small-group PT-lessen
  t.w.v. € 1400,-
 • 20% korting op Powerslim en huidverbeterende producten van InnoAesthetics
 • Waarde pakket: € 7380,-
  Uw voordeel: € 2592,-

“Precies 2 jaar geleden liep ik voor het eerst het Longevity Lifestyle Center binnen. Door een familielid was ik getipt hier eens een kijkje te nemen. De knop moest namelijk om! En daar had ik hulp bij nodig. Ik woog 95 kg (178 cm), had een buikomvang van 108 centimeter, een conditie van niets en dat maakte me erg ongelukkig.

De jaren ervoor waren pittig en ik was daardoor langzaam heel zwaar en groot geworden. Door de professionele aanpak voelde ik me gelijk op mijn plek, en ik vertrouwde erop dat ik met de hulp van Longevity mijn doelen kon bereiken. Dat is gelukt! Ik heb mezelf verbaasd. Ik ben 27 kg afgevallen en 28 cm in omvang verloren, EN momenteel gelukkige werknemer van Longevity. Recentelijk ben ik omgeschoold en help nu ook mensen naar een fit, vitaal en gelukkig leven. Dat is toch het allerbelangrijkst?! 💪 Sportieve groet, Joyce

Joyce Huisman (37)

TeamLongevity-8 copy

Meteen aan de slag?

Neem contact op voor meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek!

Of bel 0346 - 76 90 94 om direct een afspraak in te plannen.

Onze bijdrage aan jouw persoonlijke succesverhaal

Welke doelen heb jij voor ogen? Meer energie? Een gezonder gewicht? Wij horen graag welke concrete resultaten jij wilt behalen met het Feeling-20-Forever-Totaalprogramma, zodat we een optimale bijdrage kunnen leveren aan jouw lange vitale én gelukkige leven.

LongevityDreamteam-17

*“Mocht een dieetaanpak met PowerSlim nodig zijn, dan komen de kosten voor de PowerSlim producten bovenop het maandbedrag van het gekozen pakket. Dit geldt ook voor een individueel traject bij onze orthomoleculair therapeut, voor afname van het 'Stoppen-met-Roken-Pakket (vergoeding via de zorgverzekeraar zonder aanspraak op eigen risico is mogelijk) en beautybehandelingen zoals vermeld onder huidverbetering.”