OVER LONGEVITY

OVER LONGEVITY

Longevity is de filosofie achter vitaal ouder worden en daardoor een langer gelukkig leven leiden. Koen Welsch is de bedenker van de Longevity-filosofie en heeft inmiddels 3 onderneming opgezet waarmee deze visie wordt gerealiseerd.

Sinds 1999 is Koen actief in de professionele wellness en skincare markt. Hij is gestart bij een groothandel in professionele huidverzorging en wellnessproducten die in de jaren 80 de Totaalkosmetiek in Nederland geïntroduceerd heeft.

Totaalkosmetiek was erop gericht om de consument probleemoplossende en doeltreffende concepten te bieden voor de verzorging van gelaat en lichaam. Van binnen en van buiten, van top tot teen. Alle programma’s hadden als doel om het optimale wellness gevoel te geven en de huid- en lichaamsfuncties te verbeteren.

Na een commercieel uitstapje van 4 jaar heeft Koen sinds 2004 als Sales Manager, Marketing Manager, Trainer van schoonheidsspecialisten en huidspecialisten zichzelf verder ontwikkeld en heeft meer dan zeven verschillende professionele cosmeticamerken vertegenwoordigd waaronder Thalgo en Algologie. Met de pensionering van de directie en daarmee de bedrijfsbeëindiging van de groothandel heeft Koen in 2009 als zelfstandig ondernemer Longevity lifestyle & wellness opgestart.

Longevity ontwikkelt, importeert, combineert en levert authentieke medisch esthetische systemen, fitness apparatuur, huid- en  lichaamsverzorgingsproducten en -methoden, voedingssupplementen en behandelingen voor de professionele Lifestyle-, Skincare-, Voedings-,  Anti-aging-, Wellness & Fitness branche. Inmiddels heeft Longevity ruim 200 professionele afnemers die met één of meerdere systemen en/of producten van Longevity werken.

Voor meer informatie bezoek: www.longevity.nu

In Mei 2016 heeft Koen het eerste Longevity Lifestyle Center van Nederland in Maarssen geopend. Hier kunnen cliënten terecht voor advies, begeleiding, coaching, behandelingen en overige diensten vanuit een totaalaanpak met natuurlijke oplossingen op het gebied van personal training (fitness), figuurcorrectie, wellness, voedingsbegeleiding en huidverbetering vanuit de Longevity filosofie gericht op de bevordering van een lange, vitale en tijdloze levensstijl.

Cliënten kunnen ervan verzekerd zijn dat ze behandeld worden volgens de laatste inzichten en met wetenschappelijk bewezen behandelmethoden.

Het Longevity center is tevens trainingscentrum & showroom voor de producten van de Longevity groothandel. Het dient als inspiratiebron voor andere professionals die laat zien hoe verschillende producten en diensten gecombineerd kunnen worden tot individuele totaalplannen voor een langer vitaal leven.

Voor meer informatie bezoek: www.longevitycenter.nl

Koen ontwikkelt daarnaast in samenwerking met Hogans Agency Longevityze. Longevityze is een vital-aging platform, software en een app om beauty-, health-, fitness- en lifestyle ondernemers en hun cliënten met professioneel gemak te helpen!

Voor meer informatie bezoek: www.longevityze.nl

 

LONGEVITY-STATEMENT

Als je weet dat ons (lichamelijk) welzijn voor 25% door onze genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar. Aandacht voor voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en kennis leidt tot optimale vitaliteit. Onze wetenschappelijk bewezen totaalaanpak begeleidt mensen verantwoord en langdurig naar hun meest vitale zelf. Goed in je vel zitten gaat over ouder worden door wijzer te leven. Natúúrlijk worden we ouder!

Longevity is de filosofie achter vitaal ouder worden en daardoor een langer gelukkig leven leiden. Dat zien wij zo:

Met een systematische totaalaanpak,
gericht op balans tussen voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverzorging en kennis is het mogelijk om het menselijk lichaam, in een welvaartswereld met onnodige verouderingsprocessen en gezondheidsproblemen, optimaal vitaal te maken.

gebaseerd op wetenschappelijk bewezen concepten,
Onze Longevity-aanpak herstelt de natuurlijke balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging waardoor veroudering slechts nog geassocieerd wordt met ontwikkeling van wijsheid en niet alleen maar met verlies van vitaliteit. Onze uitgebreide kennis van wetenschappelijk bewezen methoden in combinatie met persoonlijk advies op maat, geeft inzicht in de nieuwste mogelijkheden om lichaam en geest weer in conditie te brengen en houden. Door een combinatie van speciale apparatuur voor lichaamscorrectie, innovatieve (huid)producten, voedings- adviezen, bewegingsmethoden en kennisoverdracht.

worden we vitaal ouder en leven we langer gelukkig! 
Longevity is de filosofie die ons team elke dag inspireert om met natuurlijke maatoplossingen klanten blij te maken. Wij delen onze kennis graag omdat wij geloven in het bouwen van bruggen tussen de beste expertises (voedingsdeskundigen, anti-aging artsen, huidspecialisten, personal trainers, fysiotherapeuten etc.) en daarmee vermenigvuldiging van concreet resultaat. Zo begeleiden we mensen verantwoord en langdurig naar hun meest vitale zelf en helpen we met elkaar veroudering de wereld uit! Goed in je vel zitten gaat over ouder worden door wijzer te leven. Natúúrlijk worden we ouder!