ONS TEAM

LAAT JE BEGELEIDEN DOOR EEN TEAM VAN EXPERTS

De bedenker van de Longevity-filosofie is Koen Welsch. zijn doel is om je te helpen zo lang mogelijk in optimale vitaliteit en met een jeugdige uitstraling te genieten van het leven. Daarvoor heeft hij diverse ondernemingen opgericht. Het Longevity Lifestyle Center, Longevity Lifestyle & Wellness en het Longevityze platform. Hieronder kan je meer lezen over het team dat verantwoordelijk is om deze filosofie in de praktijk te brengen.

LONGEVITY CENTER-TEAM

In het Longevity Concept Center bieden we onderscheidende methoden aan op het gebied van huidverbetering, figuurcorrectie, fitness, voeding en anti-aging. Van top tot teen van binnen en van buiten, voor gelaat, lichaam, handen en voeten hebben wij effectieve behandelingen uitgevoerd door vakmensen.

koen-welsch

KOEN WELSCH

Bedenker Longevity filosofie en
Expert Medisch esthetische technieken
Koen Welsch heeft ruim 15 jaar ervaring in de esthetische- en wellnessbranche als leverancier, accountmanager, marketingmanager en trainer van professionele huidverzorgingsmerken, medisch esthetische apparatuur en voedingssupplementen.

Dankzij zijn diepgaande kennis met betrekking tot ingrediëntenleer van huidverzorging, technieken op het gebied van medische esthetische apparatuur en (voeding)supplementen heeft Koen Welsch zich ontwikkeld tot een all-round expert op het gebied van figuurcorrectie, huidverbetering, afslanken, voeding en vitaliteitsbevordering. Dit stelt hem in staat om op meerdere niveaus en binnen diverse disciplines te spreken en experts met elkaar te inspireren en te verbinden.
image5

DESIREE VERGERS

Psychodynamisch therapeut/
Personaltrainer en Gewichtsconsulent
Als personal trainer en coach met passie voor mensen en sport kan ik je helpen je doel te bereiken. Dit doe ik door je te stimuleren en te inspireren, zodat je niet opgeeft. Ook niet als het even wat meer moeite kost.

Beweging en een gezond leef- en eetpatroon vormen naar mijn mening de basis voor een prettig leven. En dat is absoluut niet saai! Je zult al snel merken dat je je een stuk fitter voelt als je gezond eet en regelmatig beweegt. Ik streef naar een verbetering in leefstijl die voor de rest van je leven vol te houden is. Coaching, Training, Voeding en Ultratone behandelingen zijn mijn pijlers om jou daarbij te helpen. Samen staan we sterk!
TeamLongevity-8 copy

JOYCE HUISMAN

Fitness Trainer i.o.
Binnenkort kunt u meer lezen over Joyce Huisman.

“Hier komt de longevity-quote van Joyce Huisman.“
image3

JAN LEMMERS

Fitness Trainer i.o.
Binnenkort kunt u meer lezen over Jan Lemmers.

“Hier komt de longevity-quote van Jan Lemmers.“
image6

MARION DE JONG

Fitness Trainer, Yoga-instructrice
Binnenkort kunt u meer lezen over Marion de Jong.

“Hier komt de longevity-quote van Marion de Jong.“
image4

SANDER WELSCH

Fitness Trainer
Binnenkort kunt u meer lezen over Sander Welsch.

“Hier komt de longevity-quote van Sander Welsch.“
TeamLongevity copy

TJARDY ESMEIJER

Fitness Trainer
Binnenkort kunt u meer lezen over Tjardy Esmeijer.

“Hier komt de longevity-quote van Tjardy Esmeijer.“
fullsizeoutput_5395

BERT ODEKERKEN

Orthomoleculair Therapeut
Binnenkort kunt u meer lezen over Bert Odekerken.

“Hier komt de longevity-quote van Bert Odekerken.“

LONGEVITY EXPERT-TEAM

Koen Welsch selecteert Longevity experts uit verschillende disciplines die als team samenwerken, met één mond spreken en maar één gezamenlijk doel hebben. Door middel van een individueel totaalplan helpen we je om langer vitaal en age free te leven. Onderstaande teamleden adviseren Koen Welsch, verzorgen workshops en trainingen voor zowel het Longevity Center als Longevity Lifestyle & Wellness

Longevity_teamfoto_resi_hogendam

RESI HOOGENDAM

Personal Trainer/Fysiotherapeut en
Total Gym GRAVITY Master Trainer
Resi heeft een grote passie om mensen in beweging te krijgen en te houden. Ze doet dit niet alleen in het Longevity Lifestyle Center maar ook in haar sportcentrum Yuwa Sports in Den Haag, dat ze van haar ouders overnam. Ze zoekt altijd naar allerlei manieren om de brede, inactieve doelgroep te activeren en te motiveren. Dit doet ze sinds 1983 via haar lessen, de radio, artikelen in vakbladen en de huis-aan-huis krant.

Na haar propedeuse bewegingswetenschappen en studio fysiotherapie was zij, door de jaren heen, docent aan diverse nationale en internationale aerobics- en fitnessopleidingen. Als Reebok master trainer leidde ze in de jaren ’80 veel instructors op in onder meer steps en slide. Resi is een geliefd presenter met haar up-to-date informatie en kritische kijk. Zij is van mening dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent en is altijd bezig zichzelf te ontwikkelen door onder meer opleidingen te volgen, brede vakliteratuur te lezen en jaarlijks deel te nemen aan de IDEA World Convention.

Door haar brede, praktische en theoretische achtergrond is haar specialiteit het vertalen van theorie naar de praktijk, met het accent op functionele trainingsvormen. Momenteel is Resi naast haar centrum vooral actief als Total Gym GRAVITY Master Trainer.

CHERMAINE KWANT

Diëtist en eigenaresse Elate

Chermaine haar passie is mensen net zo enthousiast te maken over voeding als zij zelf is. Genieten van goed en lekker eten, in een gezond lichaam waar je trots op bent. Het sleutelwoord hierin is een voedingsplan op maat.

Chermaine: “Je energiek, goed en gezond voelen is de basis van je dagelijkse geluk.“
Longevity_teamfoto_patricia_buitendijk

PATRICIA BUITENDIJK

Trainer Medisch Esthetische Technieken

Patricia heeft ruim 30 jaar ervaring in de Esthetische branche als Specialist, Docent, Accountmanager en Trainer,
melissa-vander-louw

MELISSA VAN DER LOUW

Schoonheidsspecialist en Eigenaresse Schoonheidssalon Prachtig
25 jaar geleden behaalde Melissa haar diploma schoonheidsverzorging. Ze was jaren actief als schoonheidsspecialiste waarbij ze, door vele cursussen en trainingen, altijd haar kennis heeft bijgehouden én verbreed. Ook werkte Melissa als buitendienst medewerkster, salesmanager en trainingsmanager in de branche. Na 10 jaar begeleiden van schoonheidsspecialisten, vond Melissa het tijd om zelf weer in de praktijk aan de slag te gaan. Maar dan wel op haar manier!

Melissa oefent het vak uit met passie, plezier, professionaliteit en een weloverwogen keuze aan producten. Haar vakkennis en ervaring zet zij om in aandacht voor de klant én diens huid. Huidverbetering in combinatie met welzijn en ontspanning, daar draait het om in Melissa’s aanpak. Een bezoek aan Melissa is geen bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, maar een ervaring op zich. Een ervaring die er voor zorgt dat u fris, ontspannen en op uw mooist de deur uit gaat.

TEAM LONGEVITY LIFESTYLE & WELLNESS

Longevity Lifestyle & Wellness ontwikkelt, importeert, combineert en levert authentieke medisch esthetische systemen, fitness apparatuur, huid- en  lichaamsverzorgingsproducten en -methoden, voedingssupplementen en behandelingen voor de professionele Lifestyle-, Skincare-, Voeding-,  Anti-aging-, Wellness & Fitness branche én de consumentenmarkt binnen het Longevity Lifestyle Center in aansluiting op de Longevity filosofie.

Longevity_teamfoto_jacqueline_vandenbergen

JACQUELINE VAN DEN BERGEN

Marketing & Communicatie
Binnenkort kunt u meer lezen over Jacqueline van den Bergen.

“Hier komt de longevity-quote van Jacqueline van den Bergen.“
Longevity_teamfoto_patricia_buitendijk

PATRICIA BUITENDIJK

Docent Schoonheidsverzorging en
Trainer Medisch Esthetische Technieken
Patricia heeft ruim 30 jaar ervaring in de Esthetische branche als Specialist, Docent, Accountmanager en Trainer,

“Hier komt de longevity-quote van Patricia Buitendijk.“

TEAM LONGEVITYZE

Longevityze is een nieuw vital-aging platform, software en app die jou en/of je cliënten helpen op de weg naar Longevity.

JOE VAN ETTEKOVEN

Eigenaar Hogans-agency en
Ontwikkelaar Longevityze
Binnenkort kunt u meer lezen over
Joe van Ettekoven.

“Hier komt de longevity-quote van
Joe van Ettekoven.“

SVEN BAKKER

Eigenaar Hogans-agency en
Ontwikkelaar Longevityze
Binnenkort kunt u meer lezen over Sven Bakker.

“Hier komt de longevity-quote van Sven Bakker.“