ONS TEAM

LAAT JE BEGELEIDEN DOOR EEN TEAM VAN EXPERTS

Als je ziek bent werken verpleegkundigen, artsen en specialisten nauw samen om gezamenlijk een behandelplan uit te voeren en je de beste zorg te bieden. Wij vinden dat als je gezond bent je ook een team van experts nodig hebt die je begeleidt om zo lang mogelijk in optimale vitaliteit en met een jeugdige uitstraling te genieten van het leven.

De Longevity experts werken als team samen, spreken met één mond en hebben maar één gezamenlijk doel. Door middel van een individueel totaalplan helpen we je om langer vitaal en age free te leven. In het Longevity Concept Center bieden we onderscheidende methoden aan op het gebied van huidverbetering, figuurcorrectie, fitness, voeding en anti-aging. Van top tot teen van binnen en van buiten, voor gelaat, lichaam, handen en voeten hebben wij effectieve behandelingen uitgevoerd door vakmensen.

koen-welsch

KOEN WELSCH

Directeur Longevity
Koen Welsch heeft ruim 15 jaar ervaring in de esthetische- en wellnessbranche als leverancier, accountmanager, marketingmanager en trainer van professionele huidverzorgingsmerken, medisch esthetische apparatuur en voedingssupplementen. Dankzij zijn diepgaande kennis met betrekking tot ingrediëntenleer van huidverzorging, technieken op het gebied van medische esthetische apparatuur en (voeding)supplementen heeft Koen Welsch zich ontwikkeld tot een all-round expert op het gebied van figuurcorrectie, huidverbetering, afslanken, voeding en vitaliteitsbevordering. Dit stelt hem in staat om op meerdere niveaus en binnen diverse disciplines te spreken en experts met elkaar te inspireren en te verbinden. Hierdoor is het Longevity expertteam ontstaan dat binnen het Longevity Lifestyle Center professionals ondersteunt in het begeleiden van hun cliënten.“

KIM BERGER

Accountmanager
Kim Berger is het eerste aanspreekpunt voor Geneo+
tjardy-esmeijer

TJARDY ESMEIJER

Accountmanager
Tjardy Esmeijer is het eerste aanspreekpunt in het Longevity Lifestyle Center. Met een topsport verleden en als trainer heeft Tjardy gedurende 15 jaar ervaring opgedaan met training, revalidatie en voeding.
melissa-vander-louw

MELISSA VAN DER LOUW

Eigenaresse Schoonheidssalon Prachtig
20 jaar geleden behaalde Melissa haar diploma schoonheidsverzorging. Ze was jaren actief als schoonheidsspecialiste waarbij ze, door vele cursussen en trainingen, altijd haar kennis heeft bijgehouden én verbreed. Ook werkte Melissa als buitendienst medewerkster, salesmanager en trainingsmanager in de branche. Na 10 jaar begeleiden van schoonheidsspecialisten, vond Melissa het tijd om zelf weer in de praktijk aan de slag te gaan. Maar dan wel op haar manier!

Melissa oefent het vak uit met passie, plezier, professionaliteit en een weloverwogen keuze aan producten. Haar vakkennis en ervaring zet zij om in aandacht voor de klant én diens huid. Huidverbetering in combinatie met welzijn en ontspanning, daar draait het om in Melissa’s aanpak. Een bezoek aan Melissa is geen bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, maar een ervaring op zich. Een ervaring die er voor zorgt dat u fris, ontspannen en op uw mooist de deur uit gaat.

resi-hoogendam

RESI HOOGENDAM

Total Gym GRAVITY Master Trainer
Resi heeft een grote passie om mensen in beweging te krijgen en te houden. Ze doet dit niet alleen in het Longevity Lifestyle Center maar ook in haar sportcentrum Yuwa Sports in Den Haag, dat ze van haar ouders overnam. Ze zoekt altijd naar allerlei manieren om de brede, inactieve doelgroep te activeren en te motiveren. Dit doet ze sinds 1983 via haar lessen, de radio, artikelen in vakbladen en de huis-aan-huis krant.

Na haar propedeuse bewegingswetenschappen en studio fysiotherapie was zij, door de jaren heen, docent aan diverse nationale en internationale aerobics- en fitnessopleidingen. Als Reebok master trainer leidde ze in de jaren ’80 veel instructors op in onder meer steps en slide. Resi is een geliefd presenter met haar up-to-date informatie en kritische kijk. Zij is van mening dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent en is altijd bezig zichzelf te ontwikkelen door onder meer opleidingen te volgen, brede vakliteratuur te lezen en jaarlijks deel te nemen aan de IDEA World Convention.

Door haar brede, praktische en theoretische achtergrond is haar specialiteit het vertalen van theorie naar de praktijk, met het accent op functionele trainingsvormen. Momenteel is Resi naast haar centrum vooral actief als Total Gym GRAVITY Master Trainer.

BERT ODERKERKEN

Mental Coach - Ultratone specialist
Bert Oderkerken is sinds 2008 Massage therapeut en heeft zich gedurende de jaren ontwikkelt als leefstijl coach. Bert combineert voeding en beweging met huidverbetering en figuurcorrectie.

“Nadat in de afgelopen jaren vooral de nadruk lag op figuurcorrecties heb ik focus meer en meer verlegd naar voeding en beweging. Natuurlijk zijn alle figuurbehandelingen nog afzonderlijk mogelijk echter om tot een beter en blijvend resultaat te komen is voeding en beweging opportuun. Het is helaas niet anders ook al doen reclames je vaak iets anders geloven, je leefstijl is bepalend voor succes.“

CHERMAINE KWANT

Eigenaresse Elate
Chermaine haar passie is mensen net zo enthousiast te maken over voeding als zij zelf is. Genieten van goed en lekker eten, in een gezond lichaam waar je trots op bent. Het sleutelwoord hierin is een voedingsplan op maat. Chermaine “Je energiek, goed en gezond voelen is de basis van je dagelijkse geluk“.
patricia-buitendijk

PATRICIA BUITENDIJK

Trainer Medisch Esthetische Technieken
Patricia heeft ruim 30 jaar ervaring in de Esthetische branche als Specialist, Docent, Accountmanager en Trainer,