TOTAL GYM EN DE STRIJD TEGEN DE ZWAARTEKRACHT

Longevity heeft in Total Gym de perfecte partner gevonden om de Longevity filosofie verder te complementeren. Total Gym biedt een drietal concepten aan, te weten GTS, PowerTower en Elevate circuit. Lees alles over hoe het unieke concept van Total Gym uw cliënten volop uitdaging kan geven op www.totalgym.nu! Of maak een afspraak om de volledige productrange in ons Longevity Lifestyle Center te komen uitproberen!

totalgym-logo-1

MAAK KENNIS MET DE TOTAL GYM APPARATUUR

GTS

De Total Gym GTS imiteert en versterkt de manier waarop jouw lichaam dagelijkse fysieke activiteiten uitvoert en slaat die functies op in het geheugen van de spier. Dit zorgt ervoor dat je productiever en functioneel kunt trainen met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Het resultaat is een volledige lichaamsconditionering in het volledige fitnessbereik, van het herstel van blessures tot high-performance training.

POWER TOWER

De Total Gym Power Tower is qua functionaliteit gelijk aan de GTS, maar is voorzien van een automatische hoogteverstelling waardoor het nog makkelijker wordt om de hellingshoek te veranderen. Daarnaast kan de Power Tower op een hogere hellingshoek worden gezet waardoor zwaarder kan worden getraind. Zelfs voor de ervaren bodybuilder biedt de Power Tower voldoende uitdaging. Een bijkomend voordeel is dat de gebruiker via de afstandsbediening in het handvat zelf de hellingshoek kan wijzigen zonder van het glideboard af te hoeven stappen.

ELEVATE CIRCUIT

Total Gym introduceert de eerste lijn van single-station systemen voor functionele training met het eigen lichaamsgewicht. Ontworpen om simpele, intuïtieve en uitdagende oefeningen te bieden voor sporters van alle fitnessniveaus. Het Elevate™ Circuit bestaat uit vijf systemen waarmee meer dan 50 oefeningen uitgevoerd kunnen worden. De volgende systemen zijn onderdeel van het Elevate™ Circuit: Core Trainer, Leg Trainer, Pull-up Trainer, Press Trainer en de Jump Trainer.

total_gym_gts_banner-1-1024x377
total_gym_power_tower_banner-1024x377
total_gym_elevate_lijn_banner2-1024x377

GEÏNTERESSEERD? KOM EENS KIJKEN IN ONS LONGEVITY CENTER!