ULTRATONE - THE ULTIMATE FACE & BODY SHAPER

Waarom zou u voor Ultratone kiezen?

Ultratone biedt de health, fitness, beauty en wellnessbranche de beste, veiligste en meest effectieve cosmedische systemen.

Ultratone gelooft niet in het ‘verwonden’ van het lichaam zoals bij cryotherapie en zeer laagfrequente vormen van ultrasound cavitatie wordt gedaan. Hierbij wordt een helingsproces op gang gebracht dat uiteindelijk tot resultaat dient te leiden. Ultratone werkt met het lichaam samen door de lichaamseigen processen te imiteren en te bevorderen om op deze manier het gelaat en lichaam van mannen en vrouwen weer mooier, slanker, jeugdiger, vitaler en gezonder te maken.

Ultratone is de grondlegger en innovator van Biostimulatie. Met 50 jaar wetenschappelijk onderzoek en fysiologische expertise is Ultratone in feite synoniem met Biostimulatie.

Hoewel andere ondernemingen in de wereld misschien de technologie van Biostimulatie die door Ultratone ontwikkeld is hebben geïmiteerd blijft Ultratone echter de voorloper en marktleider in de applicatie van Biostimulatie gericht op spierversteviging, versterking en huidverbetering.

MET 3 PROFESSIONELE BIOENERGY™ SYSTEMEN BIEDT ULTRATONE EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR ELKE PROFESSIONAL.

Dreamshaper-add
Futura-Pro-add
Excel-Pro-add

* Herman Frederick Schaefer produceerde de eerste, door batterij aangestuurde mobiele spierstimulatie systemen in 1960.
Deze systemen werden al snel gebruikt in de medische- en sportwereld door atleten, doctoren en therapeuten voor lichaamsvormende en spierversterkende doeleinden.

* Schaefer ontmoette in de begin jaren 80 Professor Gerta Vrbrova, een vooraanstaand neurowetenschapper die wetenschappelijke onderzoeken naar de voordelen van biostimulatie geïnitieerd heeft.

* Zij startte een intensieve samenwerking en hun werk resulteerde in een ware revolutie van nieuwe, zeer effectieve spierstimulatie systemen. Zo werd het Ultratone merk in 1989 gelanceerd. In 2014 bestaat het merk dus precies 25 jaar.

* Professor Vrbrova adviseert tot op de dag van vandaag Kristin Schaefer Centofanti, de dochter van Herman Schaefer, die de laatste wetenschappelijke inzichten combineert in nieuwe generatie Ultratone Biostimulatie systemen.


Biostimulatie

Gepatenteerde Ultrawave golfvormen imiteren het natuurlijke Bio-elektrische energie netwerk van het lichaam en zenden verschillende golfvormen, impulsen, amplitudes en frequenties uit om de te behandelen gebieden te Stimuleren, Tonifiëren, Verjeugdigen en te modeleren.

De impulsen dringen door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel, de spiermassa en het circulaire en lymfatische systeem. De Ultrawave impulsen worden automatisch aan het lichaam afgegeven in roterende gevarieerde biomimetische (lichaamseigen) patronen die uniek zijn op het gebied van Biostimulatie.

De laatste generatie systemen maken gebruiken van ‘state of the art’ technologieën om de meest comfortabele signalen in de wereld voort te brengen. Dit geheim is alleen bekend bij de ingenieurs van Ultratone. Een team van Fysiologen, Doctoren en Onderzoekers die het wetenschappelijke kennisdomein van Biostimulatie vormen hebben specifieke programma’s ontwikkeld om de beste resultaten te bereiken.


Bioenergy™ gecombineerde Holistische therapieën
Gedurende meerdere jaren heeft het Ultratone team onder leiding van expert Kristin Schaefer Centofanti en Neuro-wetenschappers aangevoerd door Professor Gerta Vrbrova van het University College Londen onderzoek gedaan naar alle wetenschappelijke technieken op het gebied van silhouet- en huidverbetering. De beste, veiligste en meest effectieve technieken uit de medische, therapeutische en esthetische wereld zijn geselecteerd en gecombineerd tot een Unified Treatment System (U.T.S.), met als doel u alle mogelijke lichaams- en gelaatsverbeterende therapieën te kunnen bieden.

Dit Unified Treatment System is de basis geweest voor de ontwikkeling van een alles-in-één concept. Het vormde de motivatie van het Ultratone team (bestaande uit Research and Development Ingenieurs en internationaal designer George Kasabov) om de zoektocht naar perfectie door te zetten; 0m uw Fitness Center, Spa, Salon. Health of Esthetisch Medisch centrum de beste van alle wetenschappelijk onderbouwde technieken te bieden. Het resultaat: De range FUTURA® PRO BIOENERGY™ SYSTEMEN

WIJ HEBBEN INTERESSANTE INFORMATIE VOOR U! VRAAG DIE NU AAN EN ERVAAR IN KORTE TIJD ZICHTBAAR RESULTAAT!